Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

171 m2 andelsbolig til salg på 1871 Frederiksberg C

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C (kun bytte)

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg C., Andelslejlighed byttes, 1871, 5 vær., 171 kvm., boligydelse kr. 7500, andelsvurdering kr. [xxxxx]Haves:
Jeg vil gerne bytte min dejlige andelslejlighed som blev renoveret tilbage i 2015 med nyt køkken og bad. Lejligheden ligger på 4sal med 2 skønne altaner, den største er sydvendt og sol hele dagen. Der er 5 værelser, stort spisekøkken med brændeovn og et stort badeværelse med gulvvarme. Udover det er der et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
Andelen er 6,1 mill og ydelsen er 7500,- om måneden.Jeg svarer ikke på henvendelser i forhold til salg!

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes:
Min 4 værelser, udover køkken og bad og helst en altan eller have. Max 4 mill og lav ydelse.
KUN BYTTE OG SKAL VÆRE BANKGODKENDT.Denne andelsbolig ligger i Frederiksberg C. Frederiksberg C har postnummeret 1871, og ligger i kommunen Frederiksberg,  som ligger i København. Andelsboligen er i alt 171 m2 fordelt på 5 separate værelser. Boligen sælges som almindelig andelsbolig. Andelsboligen er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen. Boligydelsen er 7.500 kr. per måned.

Lignende boliger