Andel til salg Herning

Du har lavet denne søgning:  Andel til salg Herning, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andel til salg Herning. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig på listen med andelsboliger på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg du ønsker. Du kan finde alle typer andele - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder - på listen. God fornøjelse.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg
15 boliger fundet

Andel til salg Herning

Du har lavet denne søgning:  Andel til salg Herning, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andel til salg Herning. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find andelsbolig i Herning

Herning er en by i Midtjylland, der er kendt for sin erhvervsprofil, kulturliv og sammenhængskraft.

Herning har gode transportforhold, der gør det nemt at komme rundt i byen og til og fra byen.

Herning er omgivet af motorveje, der forbinder byen med resten af landet. Motorvej Motorvej E45 løber nær Herning i en nord-sydlig retning, og der er ingen større motorvej betegnet E20 i nærheden af Herning.

Her er nogle af de største andelsforeninger i Herning:

Boligforeningen Herninghus: Boligforeningen Herninghus er den største andelsforening i Herning. Foreningen har over 10.000 medlemmer og ejer over 4.000 boliger i Herning og omegn.