Andelshuse Viborg

Du har lavet denne søgning:  Andelshuse Viborg, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelshuse Viborg. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig på listen med andelsboliger på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg du ønsker. Du kan finde alle typer andele - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder - på listen. God fornøjelse.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg
34 boliger fundet

Andelshuse Viborg

Du har lavet denne søgning:  Andelshuse Viborg, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andelshuse Viborg. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find andelsbolig i Viborg

Viborg er en by i Midtjylland, der er kendt for sin rige historie, sin levende kulturscene og sin smukke natur. Byen er en af de ældste byer i Danmark, og den har spillet en vigtig rolle i landets historie. Viborg var et vigtigt religiøst og administrativt center i middelalderen, men ikke Danmarks hovedstad.

Viborg har gode transportforhold, der gør det nemt og effektivt at transportere varer og personer til og fra byen.

Viborg ligger i Midtjylland, og byen er nem at nå med bil via E45 og den nærliggende motorvej E39. Byen har også et godt udvalg af offentlige parkeringspladser.

Her er en af de største andelsforeninger i Viborg:

Viborg Boligforening: Viborg Boligforening er en af de største andelsboligforening i Viborg med utallige boliger. Foreningen blev grundlagt i 1950, og den har boliger primært i byens østlige del.