Andel Middelfart

Du har lavet denne søgning:  Andel Middelfart, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andel Middelfart. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig på listen med andelsboliger på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg du ønsker. Du kan finde alle typer andele - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder - på listen. God fornøjelse.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg

Andel Middelfart

Du har lavet denne søgning:  Andel Middelfart, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Andel Middelfart. Hvis du ikke finder andelsboliger, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herover til at finde eventuelle andelsboliger der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger andelsbolig.

Find andelsbolig i Middelfart

Middelfart er en by i det sydlige Fyn med omkring 16.546 indbyggere. Byen er kendt for sin historie, sin natur og sin placering ved Lillebælt.

Middelfart er et vigtigt transportknudepunkt i Danmark. Byen ligger ved Lillebælt, hvor Lillebæltsbroen forbinder Fyn og Jylland. Middelfart er også endestation for Den fynske Jernbane, der forbinder byen med Odense og Fredericia.

Middelfart er nemt at komme til med bil. Byen ligger ved E20, der er hovedfærdselsåren mellem København og Jylland. Der er også gode forbindelser til Odense og Fredericia. 

Nogle af de største andelsforeninger i Middelfart er:

Andelsboligforeningen Søvænget

Andelsboligforeningen Søvænget er en andelsforening med 15 boliger i Middelfart. Foreningen blev grundlagt i 1982 og består af 3- og 4-værelses lejligheder. Boligerne er placeret i et centralt område tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport og byens attraktioner.

Andelsboligforeningen Skrillinge I

Andelsboligforeningen Skrillinge I er en andelsforening med 24 boliger i Middelfart. Foreningen blev grundlagt i 1964 og består af en blanding af 3- og 4-værelses lejligheder. Boligerne er placeret i et roligt område tæt på skole, daginstitution og indkøbsmuligheder.