Salg af andelsbolig Fredericia

Du har lavet denne søgning: Salg af andelsbolig Fredericia, og er derfor kommet til Andelsboliger.dk, som er Danmarks store portal for ledige andelsboliger. Bemærk at søgeresultaterne herunder ikke nødvendigvis matcher din søgning Salg af andelsbolig Fredericia. Hvis du ikke finder en køber, der passer til din søgning, kan du bruge filteret herunder til at finde eventuelle købere, der passer til din søgning. Det understreges at du altid skal overholde loven når du køber eller sælger.

Se og kontakt boligsøgere der søger andelsboliger til salg herunder. Hvis du vil sælge en andelsbolig, er du kommet til det rette sted. Find din nye køber her. God fornøjelse.

Hvor stor er din bolig?Størrelse

Find andelsbolig i Fredericia

Fredericia er en by i det sydlige Jylland i Danmark. Den er beliggende ved Lillebælt og er en vigtig handels- og industriby. Fredericia er også en historisk by med en rig historie.

Nogle af de mest kendetegnende ting ved Fredericia inkluderer:

Fredericias fæstningsværker: Fredericia er kendt for sine fæstningsværker, der blev bygget i det 17. århundrede. Fæstningen er en af de bedst bevarede i Danmark og er et populært turistmål.

Landsoldaten: Landsoldaten er en statue af en dansk soldat, der er placeret på Landsoldatpladsen i Fredericia. Statuen er et symbol på Fredericias historie og er et populært sted for besøgende.

Fredericias havn: Fredericias havn er en af de vigtigste havne i Danmark. Havnen er et vigtigt handelscenter og er hjemsted for en række virksomheder.

Fredericias centrum: Fredericias centrum er en charmerende bydel med brostensbelagte gader, gamle bygninger og hyggelige caféer og restauranter.

Fredericia er en levende og spændende by med noget at byde på alle.

Fredericia har gode transportforhold, der gør det nemt at komme rundt i byen og til og fra andre byer i Danmark og Europa.

Her er nogle af de største andelsforeninger i Fredericia:

Andelsboligforeningen Baungården

A/B slotsparken

Andelsboligforeningen Trelde

Andelsboligforeningen Kalvehavegård

Disse fire andelsforeninger er alle forskellige, men de har alle en ting til fælles: de tilbyder en god bolig i et godt område.